top of page

ARR

Behandlinger

Arr og strekkmerker, Fettfjerning, figurforming, slanking, Cryo Klinikken Hønefoss

REDUSER ELLER FJERN SKEMMENDE ARR

Arr behandles med strøm som trenger gjennom, og aktiviserer hudlagene. Arr blir mykere, mindre, og i mange tilfeller nesten borte. Behandlingen øker blodsirkulasjon og energiflyt. Stagnering i vevet blir borte, og mange føler også at de får mer energi etter behandling. Arr består av bindevev og ikke normale hudceller. Bindevev mangler den øvrige hudens egenskaper, som blant annet elastisitet. Arr kan derfor ikke fjernes 100%, men behandlingen øker elastisiteten. Vi har god erfaring og gode resultater med behandling av arr. 

Fargene i strekkmerker blekner etter kun 1 til 2 behandlinger. Hvor mange behandlinger du har behov for kommer an på hvordan kroppen din responderer. Arrbehandlingen myker opp vevet og skaper en jevnere overflate og bedre blodsirkulasjon.

Vi benytter lav elektrisk energi for å øke kroppens regenrative funksjon. Ved elektriske impulser stimuleres kroppens eget system. Dette fører til en fornyet hudstruktur, redusering og reparering av strekkmerker og andre typer  arr som f.eks fra skade eller operasjon.

bottom of page