top of page

CRYO

Fettfjerning

Fettfjerning, figurforming, slanking, Cryo Klinikken Hønefoss

SE BRA UT OG FØL DEG KOMFORTABEL I EGEN KROPP.

Cryoterapi  jobber med kroppen for å redusere fettceller, tone og forbedre hudkvaliteten din. 

Cryoterapi  benytter en ikke-invasiv prosess (FDA-godkjent) ved å bruke den nyeste kryoteknologien fra Italia for å hjelpe deg med å nå dine hud- og kroppsmål.

Cryo Fettfjerning er en ikke-invasiv prosedyre hvor det benyttes en kontrollert kjøleteknologi for å drepe fettceller permanent, uten kirurgi. Fordelen med Cryo Fettfjerning sammenlignet med andre fettfrysebehandlinger er sikkerheten og effektiviteten. Behandlingen benytter ikke sugeteknologi, er smertefri og skånsom mot huden og følse som en kald massasje. En økt tar kun 30-40 minutter.

Det er ingen restitusjonstid, og du kan gjenta behandlingen etter 2 uker. Da er elimineringen av de døde fettcellene fullført og fjernet gjennom kroppens lymfesystem.

 

Behandlingen kan eliminere opptil 30 % av fettcellene ved hver behandling. Det anbefales å gjøre 5-10 behandlinger for et optimalt resultat, avhengig av utgangspunkt. Forsknings- og utviklingstester har vist et tap på opptil 13 centimeter på 5 økter.

 

Behandlingen kan utføres på nesten alle deler av kroppen: mage, flanker, rumpe, indre og ytre lår, dobbelhake, knær og armer.

Hvordan virker

CRYO

Figurforming

Kuldebehandlingen (Cryo-terapi) foregår ved at kuldesonden beveges manuelt på de steder man ønsker å fjerne fett. Cryo 21 skaper et termisk sjokk ved at temperaturen i fettcellene reduseres. Denne prosessen kalles apoptose som resulterer i en gradvis degenerering og eliminering av døde fettceller. Dette skjer ved at maskinen reduserer temperaturen i området fra 34°C til -8°C uten at du føler noen form for ubehag. Behandlingen føles som en kald massasje. Når man tilfører «hvitt fett» kulde, vil dette fremme veksten av blodårer som omdanner det hvite fettet til brunt fett, som er mye lettere for kroppen å forbrenne.

Smertebehandling

Denne behandlingsmetoden har vist seg å ha en positiv virkning også på muskel- og leddsmerter. Akkurat som ved trening, frigjør kroppen endorfiner som fører til umiddelbar smertelindring under denne typen behandling. Den reduserer muskel- og senebetennelser, og reduserer muskelsårhet pga opphopning av melkesyre i musklene.

Kundebilder

bottom of page