top of page

CRYO

Lymfedrenasje

Cryo Klinikken Hønefoss Lymfedrenasje.jpg

HJELPER TIL Å BEKJEMPE CELLULITTER OG STØTTER FIGURFORMING OG SLANKING

Cryoterapi  jobber med kroppen for å redusere fettceller, tone og forbedre hudkvaliteten din. 

Cryoterapi  benytter en ikke-invasiv prosess (FDA-godkjent) ved å bruke den nyeste kryoteknologien fra Italia for å hjelpe deg med å nå dine hud- og kroppsmål.

Lymfedrenasje er i utgangspunktet kroppens naturlige prosess for å kvitte seg med overflødig væske og avfallsstoffer som fett, toksiner, infeksjonsfremkallende mikrober, osv.  Deretter føres det gjennom nyre og lever før avfallet dreneres ut av kroppen gjennom svette, urin og avføring.  Det er en behagelig, dypvirkende og revitaliserende massasje med kuldeteknologi (Cryo21). Kulde  føres langs bena med en kuldesonde. 

Behandlingen er smertefri. Lymfedrenasje virker forebyggende, men har også vist seg effektiv ved behandling av blant annet, fibromyalgi (fibrositt), høyt blodtrykk, hovne/urolige ben, fordøyelsesproblemer, uren hud, ødemer (væskeansamlinger), cellulitter, overvekt, smerter i nakke og skuldre, overvekt og dårlig blodsirkulasjon. Preges du av stress i hverdagen, har du lavt energinivå eller har du rett og slett bare en altfor stillesittende livsstil kan dette være en behandlingsmetode som passer for deg.

Lymfedrenasje kan også gjøres  med elektroder, og  er en effektiv og trygg behandling for å bli kvitt opphopning av væske og slaggstoffer i kroppen som den naturlige lymfedranasjen ikke klarer å håndtere. Lymfedrenasje foregår når du beveger deg, altså ved muskulær aktivitet. Dette kan stagnere og kroppen vil ikke kunne kvitte seg med overflødig væske og slaggstoffer. Mange overvektige har dårlig sirkulasjon i lymfesystemet som kan gjøre det vanskelig å gå ned i vekt. Behandlingen er et effektivt tillegg for deg som ønsker vektreduksjon og som tillegg til Cryo figurforming..

Kundebilder

bottom of page