top of page

CRYO

Facelift

Cryo Facelift, reduserer fettceller, og strammer opp huden i ansiktet

CRYO FACELIFT GIR UMIDDELBARE RESULTATER UTEN NEDETID

Cryoterapi  Facelift, toner og forbedre hudkvaliteten din. 

Cryoterapi  benytter en ikke-invasiv prosess (FDA-godkjent) ved å bruke den nyeste kryoteknologien fra Italia for å hjelpe deg med å nå dine hud- og kroppsmål.

Cryo Face forbedrer hudens generelle tilstand ved å øke tilførsel av oksygen og næringsstoffer. Cryo Face strammer huden og forhindrer rynker, forynger, gir glød og toner huden. Cryo Face reduserer også fine linjer.

Kulden aktiverer kollagenproduksjonen i de dypere lagene i huden og gjør at huden blir jevnere med gjenvunnet elastisitet og forbedret generell "ungdommelig" følelse. I Cryo facelift benyttes kulde for å forynge og stramme huden. Effekten av blodsystemets egen varme og kulden fra Cryo øker oksygen- og næringstilførselen til cellene, og øker produksjon av kollagen og elastin. Huden strammes opp, rynker og fine linjer reduseres synlig.  Huden virker friskere og yngre og får et glødende utseende. Cryo ansiktsbehandling gir samtidig en lymfedrenasje som forbedrer hevelser og lyser opp ansiktet En behandling tar 20-30 minutter og resultatene er umiddelbare .

Det anbefales å ta en behandling hver uke i 5 uker, og deretter 1 behandling per måned for vedlikehold. Denne behandlingsplanen vil ha en kumulativ effekt og bidra til å opprettholde en høyere produksjon av kollagen og elastin.

Kundebilder

bottom of page