top of page

CRYO

Smertebehandling

Cryo Klinikken Smerter

LINDRER MUSKEL- OG SENE SMERTER

Kuldebehandling med Cryo teknologi.

Cryo er nyskapende og meget effektiv til behandling av muskelsmerter.

Cryoterapi  benytter en ikke-invasiv prosess (FDA-godkjent) ved å bruke den nyeste kryoteknologien fra Italia for å hjelpe deg med å nå dine hud- og kroppsmål.

Kvinner og menn har siden tidenes morgen brukt isbading som en helsefremmende rekreasjonsmetode. Cryoterapi, som i praksis betyr å eksponere kroppen for kulde, kan ses på som en videreføring av isbading.
Cryoterapi brukes videre ved smertelindring, restitusjon, for å øke metabolismen, frigivning av endorfiner for å dempe hevelser og muskelspenninger. 

Vi stimulerer vi den naturlige prosessen med smertedemping og aktivere den betennelsesdempende prosessen ved å utsette de smertefulle områdene med kuldemassasje. En meget effektiv behandling smertelindring for hele kroppen. Enten du lider av langvarige kroniske ryggsmerter eller akutte smerter som resulterer, kan Cryomassasje hjelpe:

• Reduser stivhet og smerter

• Øker bevegelse og fleksibilitet

• Gir et endorfinrush

• Et smertefritt liv er mulig!

Hvordan virker

CRYO

Figurforming

Kuldebehandlingen (Cryo-terapi) foregår ved at kuldesonden beveges manuelt på de steder man ønsker å fjerne fett. Cryo 21 skaper et termisk sjokk ved at temperaturen i fettcellene reduseres. Denne prosessen kalles apoptose som resulterer i en gradvis degenerering og eliminering av døde fettceller. Dette skjer ved at maskinen reduserer temperaturen i området fra 34°C til -8°C uten at du føler noen form for ubehag. Behandlingen føles som en kald massasje. Når man tilfører «hvitt fett» kulde, vil dette fremme veksten av blodårer som omdanner det hvite fettet til brunt fett, som er mye lettere for kroppen å forbrenne.

Smertebehandling

Denne behandlingsmetoden har vist seg å ha en positiv virkning også på muskel- og leddsmerter. Akkurat som ved trening, frigjør kroppen endorfiner som fører til umiddelbar smertelindring under denne typen behandling. Den reduserer muskel- og senebetennelser, og reduserer muskelsårhet pga opphopning av melkesyre i musklene.

bottom of page