top of page

CRYO

Figurforming

Cryo Klinikken Hønefoss figurforming

EN IKKE-INVASIV LØSNING SOM REDUSERER CELLULITTER OG TONER KROPPEN

Cryoterapi  jobber med kroppen for å redusere fettceller, tone og forbedre hudkvaliteten din. 

Cryoterapi  benytter en ikke-invasiv prosess (FDA-godkjent) ved å bruke den nyeste kryoteknologien fra Italia for å hjelpe deg med å nå dine hud- og kroppsmål.

Cryo Figurforming er en ikke-invasiv løsning som hjelper deg med å redusere cellulitter. 

Har du cellulitter og/eller gjenstridige "klumpete" områder - som mage gjerne har på lår, men ikke blir kvitt selv med trening?

Med Cryo figurforming jobber vi på de uønskede sonene og etterlater huden din jevnere med mindre synlige groper og klumper.

Behandlingen fungerer i tre faser: drenering, reduksjon og oppstramming. Det er en ikke-kirurgisk tilnærming, så den er helt trygg, smertefri og vitenskapelig bevist for å gi resultater.

I tillegg til å redusere cellulitter, kan Cryo Figrforming også brukes til å stramme opp huden på alle deler av kroppen . Behandlingen Figurforming forbedrer det lokale stoffskiftet i det behandlede området, dette øker produksjonen av kollagen og elastin stimuleres for en oppstrammende og glattende effekt på huden.

Det anbefales å gjøre 5-10 behandlinger for et optimalt resultat, avhengig av utgangspunkt.

Hvordan virker

CRYO

Figurforming

Kuldebehandlingen (Cryo-terapi) foregår ved at kuldesonden beveges manuelt på de steder man ønsker å fjerne fett. Cryo 21 skaper et termisk sjokk ved at temperaturen i fettcellene reduseres. Denne prosessen kalles apoptose som resulterer i en gradvis degenerering og eliminering av døde fettceller. Dette skjer ved at maskinen reduserer temperaturen i området fra 34°C til -8°C uten at du føler noen form for ubehag. Behandlingen føles som en kald massasje. Når man tilfører «hvitt fett» kulde, vil dette fremme veksten av blodårer som omdanner det hvite fettet til brunt fett, som er mye lettere for kroppen å forbrenne.

Smertebehandling

Denne behandlingsmetoden har vist seg å ha en positiv virkning også på muskel- og leddsmerter. Akkurat som ved trening, frigjør kroppen endorfiner som fører til umiddelbar smertelindring under denne typen behandling. Den reduserer muskel- og senebetennelser, og reduserer muskelsårhet pga opphopning av melkesyre i musklene.

Kundebilder

bottom of page