top of page

CRYO

Før og etter

FÅ MEST MULIG UT AV DINE CRYO BEHANDLINGER

TIPS FOR FETTFJERNING

Fettfjerning, figurforming, slanking, Cryo Klinikken Hønefoss

Unngå karbohydrater i minimum 2 timer før og etter behandlingen. Dette gjelder alle karbohydrater og stivelser inkludert sukker, pasta, ris, brød, frokostblandinger og frukt. Grunnen til dette er at kulden svekkes og trekker tilbake adipocytten (fettlagringscellen). Å innta sukker kan umiddelbart returnere energi til disse cellene, og dermed avbryte prosessen med celledød, eller gjøre den mindre effektiv.
Unngå trening rett før en økt. Det vil være vanskeligere å effektivt kjøle ned kroppen hvis du kommer rett fra en tung treningsøkt. Følg en balansert livsstil, med et sunt kosthold og treningsrutine for de beste resultatene. Gi lymfesystemet litt ekstra kjærlighet. Lymfedrenasje og Detox hjelper med å kvitte seg med avfallstoffer raskere.. Ellers anbefaler vi fysisk aktivitet som en generell regel, men vi vet at det kan være vanskelig på få til.

Resultatene vil forbedres i løpet av de neste 2 ukene etter behandlingen. En serie på 5-10 behandlinger vil generelt gi de beste resultatene. En behandling hver 6. til 12. måned vil bidra til å opprettholde resultatene.
Resultatene av fettfjerning kan forsterkes ved å kombinere Cryo Figurforming eller Cryo Lymfedrenasje mellom behandlinger. Snakk med oss for å finne ut mer.

Fettfjerning, figurforming, slanking, Cryo Klinikken Hønefoss

TIPS FOR FIGURFORMING

 Mekanismen bak denne behandlingen er økt blodstrøm og kollagenproduksjon som oppmuntrer huden til å løfte og stramme seg. Som et resultat blir hudtonen forbedret, elastisiteten gjenopprettes og forekomsten av cellulitter reduseres ofte sterkt.

Det er et par ting du kan gjøre for å optimalisere behandlingene dine:

Figurforming gjøres best i en serie behandlinger og  deretter  en som en vedlikeholdsplan. For eksempel en serie på 5-10 intensive behandlinger , deretter en gang i måneden eller etter behov,  som før en ferie eller spesiell anledning. Kollagenproduksjon, cellulitter og slapp hud styres delvis av aldringsprosessen. De fleste eksperter er enige om at kollagenproduksjonen etter fylte 20 år gradvis avtar.

Unngå" kollagenmordere",  som for eksempel overdreven soleksponering, røyking, dehydrering, en stillesittende livsstil, usunn bearbeidet mat eller et for sukkerholdig kosthold. Alle disse er eksempler på måter å belaste kroppen med giftstoffer, stoppe blodstrømmen og hindre naturlig kollagenproduksjon.

Ta vare på deg selv! Hvis velvære og antialdring er viktig for deg, hold deg hydrert, spis et balansert kosthold og vurder seriøst å slutte å røyke. En eller annen form for daglig trening anbefales på det sterkeste både for din fysiske og mentale helse, samt dens innvirkning på aldringstegn.

bottom of page