top of page

CRYO

Spørsmål og svar

SE BRA UT OG FØL DEG KOMFORTABEL I EGEN KROPP.

Fettfjerning, figurforming, slanking, Cryo Klinikken Hønefoss

HVA ER CRYOTERAPI?

Cryoterapi er en ikke-invasiv, smertefri behandling som brukes til slanking, cellulitterreduksjon, rynkebehandling og oppstramming. Skånsomt og effektivt, uten sugekopper eller nedetid forsterker det din naturlige skjønnhet, .

HVORDAN VIRKER DET?

Hver økt  varer 30-60 minutter og gjøres manuelt gjennom en massasjeteknikk med varme og kalde temperaturer for de mest naturlige resultatene.

HVOR RASKT SER JEG RESULTATER?

Du ser resultater allerede etter første behandling, og er som regel svært oppmuntrende. For best mulig resultat anbefaler vi minimum 5 behandlinger 

ER DET TRYGT?

Cryo behandlinger som fettfjerning,, figurforming og smertereduksjon er veldig trygt og ikke-invasivt. Det vil si at det ikke innebærer hverken nåler eller noen form for inngrep.

HVA ER FORDELENE?

Kliniske studier har vist at denne teknologien naturlig ødelegger fettceller. Den forventede effekten er vanligvis rask: en del av fettcellene blir ødelagt under økten mens de andre vil bli eliminert innen 2 til 3 uker.

HVOR LENGE VARER RESULTATENE?

Resultatene er varige da fettcellene som behandles dør og fraktes bort gjennom lymfesystemet.

HVORAN FØLES DET?

Behandlingen føles som en kald massasje, hvor huden gradvis kjøles ned.

HVEM EGNER SEG?

Alle som ønsker å gå ned i vekt eller har gjenstridige fettområder de ønsker å fjerne. Alle som ønsker å øke glød, fast hud og kollagenproduksjon i ansiktet.

ANTALL BEHANDLINGER?

For best resultat anbefaler vi minst 5 behandlinger per område . Vi anbefaler alltid å bestille en gratis konsultasjon slik at vi bedre kan vurdere din situasjon for å bestemme en tilpasset behandlingsplan.

bottom of page